Afhaalmenu feestdagen

Kerst & Nieuw 2024

Wijn tip

Prosecco Casa Coller

€15,25

Wit: Kingfisher Bay – sauvignan blanc   Nieuw-Zeeland

€13,85

Rood: Chateau Haut-Barrail – Merlot & Cabernet sauvignon   Medoc Bordeaux FR

€18,90

À LA CARTE

Koude hapjes

Aperitiefplankje – ca 4 personen
(fijne charcuterie en kaas, dips, antipasti, crackers & toasts)

€40

3 feestelijke winterdips
(muhammara – rillette van makreel – dip van zoete aardappel)
met bijhorende crackers & toasts – 4 à 6 personen

€20
Plankje met fijne charcuterie & kaas – ca 4 personen €20

Fine de Claire oester (geopend met aziatische vinaigrette) – per 6 stuks

€20

Soesje met krab – per 5 stuks

€16

Blini met rillette van makreel

€3,25

Macaron met wilde patrijs

€2,25

Brioche – ganzenlever

€4,85

Carpaccio van coquille – bloemkool

€4,95

Glaasje tomaat – garnaal

€4,95

Glaasje zalmtartaar

€4,95

Gerookte eend – pompoen – Oud Brugge – peperkoek

€4,95

Warme hapjes

Gegratineerde oester

€3,25

Mini-croque met pastrami, parmezaan & truffeldip

€3

Videe – witloof – geitenkaas

€2,50

Voorgerechten koud

Tartaar van zalm

€15,95

Vitello tonnato

€13,85

Rundscarpaccio met ganzenlever

€15,95

Soep

Boschampignonsoep met truffel

€4,00/0,5 L

Tomatensoep met balletjes

€4,00/0,5 L

Bisque van Noordzeegarnaal

€7,50/0,5 L

Voorgerechten warm

Bladerdeeggebakje – paprika – pompoen – geitenkaas (veggie)

€12,50

Gegratineerde coquille met grijze garnalen & gekonfijte prei

€19,85

1⁄2 kreeft – limoen – piment d’espelette – frisse salade

€29,85

Hoofdgerechten

Risotto van boschampignons, truffel & parmezaan (veggie)

€16,50

Kabeljauwhaasje – bieslookpuree – seizoensgroenten – nantua saus

€28

Ragout van wild *

€23,50

Fazant fine champagne – boschampignons *

€28

Hertenkalf – grand veneur *

€28

Kaasplank of charcuterieplank of mixplank – ciabattabrood
(vanaf 4 personen)

€20/pers.

Dessert

Chocolade – framboos – vanille

€9

Kaasbordje by Van Tricht

€12

Aangepaste wijnen

Cava Palacio de Palau

€12,60

Prosecco Casa Coller

€15,25

Wit: Kingfisher Bay – sauvignon blanc Nieuw-Zeeland

€13,85

Rood: Chateau Haut-Barrail – Merlot & Cabernet sauvignon Medoc Bordeaux FR

€18,90

Rosé: Chateau de Valcombe – Pastel Frankrijk

€12,90

Wit: Quinta de Aves – Chardonnay Spanje

€11,85

Rood: Quinta de Aves – Tempranillo Spanje

€12,50

Hoe bestellen?

Bestellen voor Kerst (24-25-26 dec.) t.e.m.
woensdagvoormiddag 18 dec. – 12u
Bestellen voor Oud & Nieuw (31 dec. & 1 jan.) t.e.m.
woensdagvoormiddag 25 dec. – 12u
Dit kan in de winkel, via mail@cuisine118.be of 050 69 39 69.

Afhaalmomenten

Dinsdag 24 december 10u tot 17u
Woensdag 25 december 10u tot 12u
Donderdag 26 december 10u tot 12u
.
Dinsdag 31 december 10u tot 17u
Woensdag 1 januari 10u tot 12u

Leeggoed

Alle koude gerechten worden tot in de puntjes afgewerkt en stijlvol gepresenteerd op porseleinen borden van ‘Cuisine 118’. Bij elk warm gerecht ontvang je bereidingstips om je feestmenu te laten schitteren!

Terugbrengen leeggoed 24-25-26 december:
Woensdag 25/12 tussen 10u en 12u
Donderdag 26/12 tussen 10u en 12u
Vrij 27 of za 28 december tussen 10u en 19u

Terugbrengen leeggoed 31/12 en 1 januari:
Woensdag 01/01 tussen 10u en 12u
Vrijdag 03/01 tussen 16u en 18u

Verlof: donderdag 2 januari t.e.m. donderdag 16 januari