Afhaalmenu feestdagen
Kerst & Nieuw 2024
Menu €59,50 pp
3 hapjes
Tartaar van zalm
Hertenkalffilet - grand-veneur - winterse groentenmix
Chocolade - framboos - vanille
Wijn tip
Prosecco Casa Coller |
€15,25 |
Wit: Kingfisher Bay – sauvignan blanc Nieuw-Zeeland |
€13,85 |
Rood: Chateau Haut-Barrail – Merlot & Cabernet sauvignon Medoc Bordeaux FR |
€18,90 |
Kidsmenu €21,50
2 hapjes
Tomatensoep met balletjes
Varkenswangetjes - wortelmix - kroketjes (frituur) of gebakken aardappel (oven)
Chocolademousse
À LA CARTE
Koude hapjes
Aperitiefplankje – ca 4 personen |
€40 |
3 feestelijke winterdips |
€20 |
Plankje met fijne charcuterie & kaas – ca 4 personen | €20 |
Fine de Claire oester (geopend met aziatische vinaigrette) – per 6 stuks |
€20 |
Soesje met krab – per 5 stuks |
€16 |
Blini met rillette van makreel |
€3,25 |
Macaron met wilde patrijs |
€2,25 |
Brioche – ganzenlever |
€4,85 |
Carpaccio van coquille – bloemkool |
€4,95 |
Glaasje tomaat – garnaal |
€4,95 |
Glaasje zalmtartaar |
€4,95 |
Gerookte eend – pompoen – Oud Brugge – peperkoek |
€4,95 |
Warme hapjes
Gegratineerde oester |
€3,25 |
Mini-croque met pastrami, parmezaan & truffeldip |
€3 |
Videe – witloof – geitenkaas |
€2,50 |
Voorgerechten koud
Tartaar van zalm |
€15,95 |
Vitello tonnato |
€13,85 |
Rundscarpaccio met ganzenlever |
€15,95 |
Soep
Kan ook als hapje gegeten worden
Boschampignonsoep met truffel |
€4,00/0,5 L |
Tomatensoep met balletjes |
€4,00/0,5 L |
Bisque van Noordzeegarnaal |
€7,50/0,5 L |
Voorgerechten warm
Bladerdeeggebakje – paprika – pompoen – geitenkaas (veggie) |
€12,50 |
Gegratineerde coquille met grijze garnalen & gekonfijte prei |
€19,85 |
1⁄2 kreeft – limoen – piment d’espelette – frisse salade |
€29,85 |
Hoofdgerechten
Risotto van boschampignons, truffel & parmezaan (veggie) |
€16,50 |
Kabeljauwhaasje – bieslookpuree – seizoensgroenten – nantua saus |
€28 |
Ragout van wild * |
€23,50 |
Fazant fine champagne – boschampignons * |
€28 |
Hertenkalf – grand veneur * |
€28 |
Kaasplank of charcuterieplank of mixplank – ciabattabrood |
€20/pers. |
* Deze vleesgerechten worden aangevuld met een winterse groentenmix én een aardappelbereiding. Keuze uit pomme dauphine met truffel (frituur) of pomme fondant (oven).
Dessert
Chocolade – framboos – vanille |
€9 |
Kaasbordje by Van Tricht |
€12 |
Aangepaste wijnen
Prijs per fles
Cava Palacio de Palau |
€12,60 |
Prosecco Casa Coller |
€15,25 |
Wit: Kingfisher Bay – sauvignon blanc Nieuw-Zeeland |
€13,85 |
Rood: Chateau Haut-Barrail – Merlot & Cabernet sauvignon Medoc Bordeaux FR |
€18,90 |
Rosé: Chateau de Valcombe – Pastel Frankrijk |
€12,90 |
Wit: Quinta de Aves – Chardonnay Spanje |
€11,85 |
Rood: Quinta de Aves – Tempranillo Spanje |
€12,50 |
Hoe bestellen?
Bestellen voor Kerst (24-25-26 dec.) t.e.m.
woensdagvoormiddag 18 dec. – 12u
Bestellen voor Oud & Nieuw (31 dec. & 1 jan.) t.e.m.
woensdagvoormiddag 25 dec. – 12u
Dit kan in de winkel, via mail@cuisine118.be of 050 69 39 69.
Afhaalmomenten
Dinsdag 24 december | 10u tot 17u |
Woensdag 25 december | 10u tot 12u |
Donderdag 26 december | 10u tot 12u |
. | |
Dinsdag 31 december | 10u tot 17u |
Woensdag 1 januari | 10u tot 12u |
Leeggoed
Alle koude gerechten worden tot in de puntjes afgewerkt en stijlvol gepresenteerd op porseleinen borden van ‘Cuisine 118’. Bij elk warm gerecht ontvang je bereidingstips om je feestmenu te laten schitteren!
Terugbrengen leeggoed 24-25-26 december:
Woensdag 25/12 tussen 10u en 12u
Donderdag 26/12 tussen 10u en 12u
Vrij 27 of za 28 december tussen 10u en 19u
Terugbrengen leeggoed 31/12 en 1 januari:
Woensdag 01/01 tussen 10u en 12u
Vrijdag 03/01 tussen 16u en 18u
Verlof: donderdag 2 januari t.e.m. donderdag 16 januari