Afhaalmenu feestdagen

Kerst & Nieuw 2025

Wijn tip

Prosecco Casa Coller   Veneto Italië

€15,25

Wit: Feudi di Romans – Pinot Bianco   Friuli Italië

€16,50

Rood: Viña Sastre Roble – Tempranillo   Ribera de Duero Spanje

€16,85

À LA CARTE

Starters

Aperitiefplankje – ca 4 personen
plankje met fijne charcuterie en kaas, antipasti, 2 dips met crackers & toasts

€44

 

3 feestelijke winterdips – 4 à 6 personen
muhammara – rillette van makreel – dip van zoete aardappel
met bijhorende crackers & toasts 

€24

 

Plankje met fijne charcuterie & kaas – ca 4 personen €20

Koude hapjes

Fine de Claire oester / 6 stuks
geopend met aziatische vinaigrette

€20

Soesje met krab / 5 stuks

€18

Blini met rillette van makreel / 4 stuks

€14

Macaron met wilde patrijs / 5 stuks

€12,50

Brioche – ganzenlever / 4 stuks

€19,80

Carpaccio van coquille – bloemkool

€4,95

Glaasje tomaat – garnaal

€4,95

Glaasje zalmtartaar

€4,95

Gerookte eend – pompoen – Oud Brugge – peperkoek

€4,95

Warme ovenhapjes

Gegratineerde oester

€3,50

Mini-coquille met groene kruidenboter

€3,50

Mini-croque met pastrami, parmezaan & truffeldip / 6 stuks

€20

Videe – witloof – geitenkaas / 6 stuks

€15

Voorgerechten koud

Tartaar van tomaat, grijze garnalen & groene kruiden

€18

Carpaccio van coquille – bloemkool

€18

Vitello tonnato

€13,85

Rundscarpaccio met ganzenlever

€15,95

Soep

Boschampignonsoep met truffel

€4,00/0,5 L

Tomatensoep met balletjes

€4,00/0,5 L

Bisque van Noordzeegarnaal

€8,00/0,5 L

Voorgerechten warm

Bladerdeeggebakje – paprika – pompoen – geitenkaas (veggie)

€14

Gegratineerde coquille met grijze garnalen & gekonfijte prei

€22

1⁄2 kreeft – limoen – piment d’espelette – frisse salade

€29,85

Hoofdgerechten

Tortelloni met ricotta & gekonfijte tomaten (veggie)

€17,50

Kabeljauwhaasje – bieslookpuree – seizoensgroenten – nantua saus

€30

Ragout van wild *

€24

Parelhoen fine champagne – boschampignons *

€24

Hertenkalf – grand veneur *

€28

Kaasplank of charcuterieplank of mixplank – ciabattabrood
(vanaf 4 personen)

€21/pers.

Dessert

Chocolade – passievrucht – gezouten karamel

€9

Pannacotta met rood fruit

€9

Aangepaste wijnen

Cava Palacio de Palau

€12,60

Prosecco Casa Coller   Veneto Italië

€15,25

Wit: Feudi di Romans – Pinot Bianco   Friuli Italië

€16,50

Rood: Viña Sastre Roble – Tempranillo   Ribera de Duero Spanje

€16,85

Rosé: Chateau de Valcombe – Pastel Frankrijk

€12,90

Wit: Quinta de Aves – Chardonnay Spanje

€11,85

Rood: Quinta de Aves – Tempranillo Spanje

€12,50

Hoe bestellen?

Bestellen voor de Kerstweek (24 t.e.m. 28 dec.) t.e.m.
donderdagvoormiddag 18 dec. – 12u

Bestellen voor Oud & Nieuw (31 dec. & 1 jan.) t.e.m.
donderdagvoormiddag 25 dec. – 12u

Dit kan in de winkel, via mail@cuisine118.be of 050 69 39 69.

Indien eerder volzet, kunnen we geen bestellingen meer bij aannemen, tijdig bestellen wordt aangeraden!

Afhaalmomenten

Woensdag 24 december 10u tot 17u
Donderdag 25 december 10u tot 12u
Vrij 26 – Za 27 – Zo 28 december 10u tot 12u
.
Woensdag 31 december 10u tot 17u
Donderdag 1 januari 10u tot 12u

Leeggoed

Alle koude gerechten worden tot in de puntjes afgewerkt en stijlvol gepresenteerd op porseleinen borden van ‘Cuisine 118’. Bij elk warm gerecht ontvang je bereidingstips om je feestmenu te laten schitteren!

Terugbrengen leeggoed 24-25-26 december:
Donderdag 25, vrijdag 26, zaterdag 27 of zondag 28 december tussen 10u en 12u

Terugbrengen leeggoed 31/12 en 1 januari:
Donderdag 01/01 tussen 10u en 12u
Vanaf woensdag 07/01 tijdens onze normale openingsuren

Tussen Kerst & Nieuw werken we enkel op bestelling, deze kunnen afgehaald worden tijdens bovenstaande afhaalmomenten. Onze toonbank zal op deze momenten gesloten zijn. Charcuterie, kaas, antipasti, …  kan, indien nog voldoende voorraad, wel gewoon ter plaatse gekozen worden.

Gesloten van vrijdag 2/01 t.e.m. dinsdag 6 januari. Terug OPEN vanaf woensdag 7 januari.