Afhaalmenu feestdagen
Kerst & Nieuw 2025
Menu €62,50 pp
3 hapjes
Tartaar van tomaat, grijze garnalen & groene kruiden
Hertenkalffilet - grand-veneur - winterse groentenmix
Chocolade - passievrucht - gezouten karamel
Wijn tip
| Prosecco Casa Coller Veneto Italië | €15,25 | 
| Wit: Feudi di Romans – Pinot Bianco Friuli Italië | €16,50 | 
| Rood: Viña Sastre Roble – Tempranillo Ribera de Duero Spanje | €16,85 | 
Kidsmenu €23,50
2 hapjes
Tomatensoep met balletjes
Varkenswangetjes - wortelmix - kroketjes (frituur) of gebakken aardappel (oven)
Chocolademousse
À LA CARTE
Starters
| Aperitiefplankje – ca 4 personen | €44 
 | 
| 3 feestelijke winterdips – 4 à 6 personen | €24 
 | 
| Plankje met fijne charcuterie & kaas – ca 4 personen | €20 | 
Koude hapjes
| Fine de Claire oester / 6 stuks | €20 | 
| Soesje met krab / 5 stuks | €18 | 
| Blini met rillette van makreel / 4 stuks | €14 | 
| Macaron met wilde patrijs / 5 stuks | €12,50 | 
| Brioche – ganzenlever / 4 stuks | €19,80 | 
| Carpaccio van coquille – bloemkool | €4,95 | 
| Glaasje tomaat – garnaal | €4,95 | 
| Glaasje zalmtartaar | €4,95 | 
| Gerookte eend – pompoen – Oud Brugge – peperkoek | €4,95 | 
Warme ovenhapjes
| Gegratineerde oester | €3,50 | 
| Mini-coquille met groene kruidenboter | €3,50 | 
| Mini-croque met pastrami, parmezaan & truffeldip / 6 stuks | €20 | 
| Videe – witloof – geitenkaas / 6 stuks | €15 | 
Voorgerechten koud
| Tartaar van tomaat, grijze garnalen & groene kruiden | €18 | 
| Carpaccio van coquille – bloemkool | €18 | 
| Vitello tonnato | €13,85 | 
| Rundscarpaccio met ganzenlever | €15,95 | 
Soep
Kan ook als hapje gegeten worden
| Boschampignonsoep met truffel | €4,00/0,5 L | 
| Tomatensoep met balletjes | €4,00/0,5 L | 
| Bisque van Noordzeegarnaal | €8,00/0,5 L | 
Voorgerechten warm
| Bladerdeeggebakje – paprika – pompoen – geitenkaas (veggie) | €14 | 
| Gegratineerde coquille met grijze garnalen & gekonfijte prei | €22 | 
| 1⁄2 kreeft – limoen – piment d’espelette – frisse salade | €29,85 | 
Hoofdgerechten
| Tortelloni met ricotta & gekonfijte tomaten (veggie) | €17,50 | 
| Kabeljauwhaasje – bieslookpuree – seizoensgroenten – nantua saus | €30 | 
| Ragout van wild * | €24 | 
| Parelhoen fine champagne – boschampignons * | €24 | 
| Hertenkalf – grand veneur * | €28 | 
| Kaasplank of charcuterieplank of mixplank – ciabattabrood | €21/pers. | 
* Deze vleesgerechten worden aangevuld met een winterse groentenmix én een aardappelbereiding. Keuze uit pomme dauphine met truffel (frituur) of pomme fondant (oven).
Dessert
| Chocolade – passievrucht – gezouten karamel | €9 | 
| Pannacotta met rood fruit | €9 | 
Aangepaste wijnen
Prijs per fles
| Cava Palacio de Palau | €12,60 | 
| Prosecco Casa Coller Veneto Italië | €15,25 | 
| Wit: Feudi di Romans – Pinot Bianco Friuli Italië | €16,50 | 
| Rood: Viña Sastre Roble – Tempranillo Ribera de Duero Spanje | €16,85 | 
| Rosé: Chateau de Valcombe – Pastel Frankrijk | €12,90 | 
| Wit: Quinta de Aves – Chardonnay Spanje | €11,85 | 
| Rood: Quinta de Aves – Tempranillo Spanje | €12,50 | 
Hoe bestellen?
Bestellen voor de Kerstweek (24 t.e.m. 28 dec.) t.e.m.
donderdagvoormiddag 18 dec. – 12u
Bestellen voor Oud & Nieuw (31 dec. & 1 jan.) t.e.m.
donderdagvoormiddag 25 dec. – 12u
Dit kan in de winkel, via mail@cuisine118.be of 050 69 39 69.
Indien eerder volzet, kunnen we geen bestellingen meer bij aannemen, tijdig bestellen wordt aangeraden!
Afhaalmomenten
| Woensdag 24 december | 10u tot 17u | 
| Donderdag 25 december | 10u tot 12u | 
| Vrij 26 – Za 27 – Zo 28 december | 10u tot 12u | 
| . | |
| Woensdag 31 december | 10u tot 17u | 
| Donderdag 1 januari | 10u tot 12u | 
Leeggoed
Alle koude gerechten worden tot in de puntjes afgewerkt en stijlvol gepresenteerd op porseleinen borden van ‘Cuisine 118’. Bij elk warm gerecht ontvang je bereidingstips om je feestmenu te laten schitteren!
Terugbrengen leeggoed 24-25-26 december:
Donderdag 25, vrijdag 26, zaterdag 27 of zondag 28 december tussen 10u en 12u
Terugbrengen leeggoed 31/12 en 1 januari:
Donderdag 01/01 tussen 10u en 12u
Vanaf woensdag 07/01 tijdens onze normale openingsuren
Tussen Kerst & Nieuw werken we enkel op bestelling, deze kunnen afgehaald worden tijdens bovenstaande afhaalmomenten. Onze toonbank zal op deze momenten gesloten zijn. Charcuterie, kaas, antipasti, … kan, indien nog voldoende voorraad, wel gewoon ter plaatse gekozen worden.
Gesloten van vrijdag 2/01 t.e.m. dinsdag 6 januari. Terug OPEN vanaf woensdag 7 januari.

 
        
    
