Het restaurantgevoel bij u thuis

Je moet niet altijd op restaurant gaan om je smaakpapillen te verwennen. Met onze traiteurzaak Cuisine 118, in centrum Oostkamp, maken we kwalitatieve en verfijnde gerechten toegankelijk voor diverse gelegenheden. De bedoeling is dat de gastvrouw of -heer geen uren in de keuken moet doorbrengen.

We willen het restaurantgevoel bij u thuis aanbieden met een dagelijks aanbod in onze toonbank en verschillende formules voor feesten en recepties. Ook bij de presentatie van onze gerechten willen we de restaurantbeleving overbrengen. Alle bereidingen worden in onze winkel gepresenteerd in mooie, grote schalen en voor feesten wordt alles netjes gedresseerd op porseleinen borden. Klanten hoeven zich enkel nog te bekommeren over de bediening. We geven een woordje uitleg over hoe jullie de gerechten kunnen bewaren of opwarmen zodat de kwaliteit optimaal blijft met zo weinig mogelijk werk. Ideaal als je bezoek hebt of als je met vrienden een gezellige en relaxte avond wil organiseren met lekkere hapjes erbij.

Ons verhaal?

Bram (33), geboren in Ieper, deed zijn opleiding aan hotelschool Ter Groene Poorte. Na stages in binnen- en buitenland en jarenlange ervaring bij Cardinal traiteur, voelden we ons klaar om, 4 jaar geleden, deze grote stap te zetten. Inge (33), oorspronkelijk patroonontwerpster van schoenen op maat, zag altijd veel potentieel om in een bruisende gemeente als Oostkamp te wonen. Het leek dan ook aangewezen om daar een pand te zoeken, geschikt voor het handels- en gezinsleven. Cuisine 118 is er het resultaat van.

Impressies

Kies één van van onze formules ‘op bestelling’ of spring eens binnen voor een formule op maat.